English

Al Departament de llengües estrangeres hem treballat sovint amb projectes al voltant d’un tema d’interès comú i amb l’implicació d’altres àrees del currículum. Alguns d’aquests projectes són els que es detallen abaix i que es poden veure on line

The Lords of the River va ser un projecte que ens va portar al Canadà. Vàrem treballar el tema del transport de la fusta pels rius del Pirineu pels RAIERS  i el vam comparar amb el que es feia a Ontario. Curiosament els canadencs van construir  les preses hidroelèctriques de la nostra zona al començament del segle passat, la qual cosa va suposar la mort d’aquest ofici de raier.

L’Enigma de Malta ens va portar a l’illa dels Cavallers Templers amb un thriller trepidant d’acció i aventura. 


From the Pre Pyrenees to the Jurasic Coast
vàrem estudiar la Geologia i els dinosaures del Pirineu i ens vam anar a la costa de Devon per comparar i aprendre -ne més.

Aquests tres projectes van ser premiats amb beques d’aprenentatge actiu d’idiomes.

Let’s Discover Pallars Together, va ser un projecte d’innovació en l’ús de les TIC en el qual els alumnes van crear una pàgina web sobre la nostra comarca.

Learning together in a Changing Europe, va ser el nostre projecte Comenius. Vam participar juntament amb Àustria, Finlàndia  i Regne Unit.

Educació Audiovisual, responsabilitat de tots,  va ser un projecte d’innovació en comunicació audiovisual en el que vam treballar tres anys al voltant del mass media.

Chemistry in the Kitchen va ser el projecte PELE proposat i portat a terme pel Departament de Ciències i que van coordinar amb el nostre Departament.

També hem fer servir les Webquests i Treasure Hunts, per l’aprenentatge de les llengües estrangeres. Aquesta és una mostra de les webquests que s’han creat al nostre centre.

IMPULS DE LA LECTURA
The American Detective Novel
Si us agraden les novel.les policíaques americanes podeu consultar aquesta pàgina. Hi trobareu els autors més representatius i les seves obres.

The British Detective Novel
Si us agraden les novel.les policíaques britàniques podeu consultar aquesta otra. És germana de l’anterior.

A collection of Short Stories
Si voleu llegir-ne una mica en aquesta pàgina podeu trobar històries varies en versió resum.

Old Sayings Are the Best
Si us agraden els proverbis aquí podeu llegir-ne  alguns i fer activitats de comprensió. 

NEWS IN THE WORLD
Per estar una mica al dia BBC World News is a one-minute World News programme. Keep yourself up-to-date with the BBC

Video Clips  Clips from films and TV shows with accompanying listening and speaking exercises. 

CHARLES DICKENS BICENTENARY
In Love with Dickens. Last year we celebrated  the bicentenary of Charles Dickens birthday all over the English speaking countries. You can approach the author on the link above. 

TAC
Curs de Dreamweaver
Curs de Hot potatoes
Treballar el so amb l’Audacity

MOODLE
Meeting Point t’ofereix la possibilitat de treballar els continguts
on line.

Leave a comment